Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Sheiks Jambers Hatta Jabi
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
43% Spel op eigen helft 57%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
tragic Verdedigen poor


4e minuut.
bin Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. bin sayed onderschept slim de pass. bin sayed passt de bal in één keer door. AL Sayed is nu in balbezit. AL Sayed schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
El Bdeir rent richting de bal. El Bdeir passt de bal zonder na te denken. Teymourian speelt de bal door. Haj Akram is nu in balbezit. Haj Akram draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
bin sayed rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teymourian. bin sayed is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hana Harbi met een snel genomen vrije trap. Daar is bin AL Hawzai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. AL Sayed rent richting de bal. AL Sayed draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Sheiks Jambers - Hatta Jabi 0:1

26e minuut.
Iba Mohsen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Al Noubi komt het veld opgelopen.

28e minuut.
bin Faraj kopt de bal weg. Al Noubi is nu in balbezit. Hana Harbi maakt een afschuwelijke overtreding. Hana Harbi krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Al Hammadi met de inworp. El Fayed bereikt de bal nog maar net als eerste. El Fayed passt de bal met de wreef. Klungelig pakt AL Sayed de bal. AL Sayed schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
bin Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Faraj geeft de bal voor. Abdu Omer probeert de bal aan de voet te houden. Al Noubi rent richting de bal. Al Noubi schiet op doel. De bal raakt de paal. bin Qubaisi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Sheiks Jambers 33%, Hatta Jabi 67%.
Al Sheiks Jambers - Hatta Jabi 0:1

57e minuut.
bin Ali Faraj rent richting de bal. bin Ali Faraj geeft een hoge lob. Al Noubi rent richting de bal. Haj Akram is nu in balbezit. Haj Akram draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Awzai speelt de bal door. bin sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. bin sayed passt de bal met de wreef. AL Sayed bereikt de bal nog maar net als eerste. AL Sayed haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Sheiks Jambers 54%, Hatta Jabi 46%.
Al Sheiks Jambers - Hatta Jabi 0:1