Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Shabbab Al Yellow Easters
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Metsu is nu in balbezit. Inworp. Msarri met een snelle inworp. El Forouhar geeft de bal voor. bin Al Rabee springt en kopt de bal. EL Nayhan bokst de bal weg.

15e minuut.
Shehhi met de inworp. Serkal speelt de bal door. Hana Humaid rent richting de bal. Abdu Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Forouhar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ghudari rent richting de bal. Ghudari passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hareb de bal. Hana Humaid rent richting de bal. Hana Humaid draait met de bal, schiet en ... EL Omer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Hareb passt de bal met de wreef. Hana Khetbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serkal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hana Khetbi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hana Khetbi kan niet meer verder spelen. Abdu Al Darwish komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Shehhi geeft een hoge lob. Inworp. Abdu Al Darwish zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Shareef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shareef geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Abdu Al Darwish heeft problemen om de bal te vangen. Shehhi onderschept slim de pass. Serkal probeert de bal met de borst te controleren. bin Al Rabee is nu in balbezit. bin Al Rabee draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Shareef rent richting de bal. bin Darwish bereikt de bal nog maar net als eerste. Shareef onderschept slim de pass. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Serkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Shareef verovert de bal door een tackle van achteren. Shareef probeert naar een medespeler te passen. bin Al Rabee bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Al Rabee draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hana Omer geeft een hoge lob. Inworp. El Hamdan met een snelle inworp. Klungelig pakt Abdu Forouhar de bal. Abdu Forouhar geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Hana Humaid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hana Humaid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Shabbab - Al Yellow Easters 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Shabbab 54%, Al Yellow Easters 46%.
Red Shabbab - Al Yellow Easters 0:1

49e minuut.
bin Darwish passt de bal zonder na te denken. Abdu Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Forouhar passt de bal met de wreef. Hana Humaid rent richting de bal. Hana Humaid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Shabbab - Al Yellow Easters 0:2

51e minuut.
El Hamdan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serkal rent richting de bal. Shareef tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shareef krijgt een gele kaart.

51e minuut.
EL Omer met een sublieme pass. Serkal kopt de bal weg. Hareb kan de bal niet met de borst controleren. Abdu Forouhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Forouhar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hana Humaid is nu in balbezit. Hana Humaid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Shabbab - Al Yellow Easters 0:3

64e minuut.
Daar is Al Awar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Forouhar rent richting de bal. Shareef rent richting de bal. Shareef draait met de bal, schiet en ... EL Nayhan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
El Forouhar rent richting de bal. Metsu verovert de bal door een tackle van achteren. Metsu met een sublieme pass. Hana Humaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Humaid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Shabbab - Al Yellow Easters 0:4

89e minuut.
Al Awar geeft een hoge lob. Inworp. Abu Faraj met een snelle inworp. Shareef is nu in balbezit. Shareef haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Shabbab 53%, Al Yellow Easters 47%.
Red Shabbab - Al Yellow Easters 0:4