Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nasr Cultural & Sport CLub Shaab Swordships
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Mansoor met een sublieme pass. Mustafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdulrahman rent richting de bal. Mustafa verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
AL Sayed verovert de bal door een tackle van achteren. Abdu Hambari rent richting de bal. Al Jaber onderschept slim de pass. Beitar is nu in balbezit. Beitar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hana Rabee passt de bal zonder na te denken. Rashid Suroor is nu in balbezit. AL Awzai is nu in balbezit. Rashid Suroor verovert de bal door een tackle van achteren. Rashid Suroor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sulayman Abbas heeft problemen om de bal te vangen. bin Hareb rent richting de bal. bin Hareb haalt uit met een fantastische trap. Abdu Hufi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasr Cultural & Sport CLub - Shaab Swordships 0:1

21e minuut.
Hana Rabee met een sublieme pass. AL Forouhar is nu in balbezit. AL Forouhar passt de bal zonder na te denken. Mustafa is nu in balbezit. Mustafa haalt uit met een fantastische trap. Al Jahouri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nasr Cultural & Sport CLub - Shaab Swordships 1:1

29e minuut.
Abed Mustafa met de inworp. AL Sayed met een sublieme pass. Sakhtyani is nu in balbezit. bin Hareb onderschept slim de pass. bin Hareb geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasr Cultural & Sport CLub 50%, Shaab Swordships 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nasr Cultural & Sport CLub - Shaab Swordships 1:1

61e minuut.
Abdu Hambari geeft een hoge lob. Sakhtyani geeft een hoge lob. AL Hussain probeert de bal aan de voet te houden. Mustafa rent richting de bal. Mustafa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Beitar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa rent richting de bal. Beitar is nu in balbezit. Mustafa rent richting de bal. Mustafa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Al Jaber passt de bal in één keer door. Hana Ismail geeft een lange en hoge pass. Abdulrahman bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafa verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasr Cultural & Sport CLub 44%, Shaab Swordships 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nasr Cultural & Sport CLub - Shaab Swordships 1:1