Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Okzhetpes Muhi Megasport Kabany
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Klungelig pakt Dubynin de bal. Ismagulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubynin verovert de bal door een tackle van achteren. Dubynin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Krasnoslobodtsev met een sublieme pass. Bralin is nu in balbezit. Bralin passt de bal zonder na te denken. Dubynin rent richting de bal. Dubynin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Alexandrov rent richting de bal. Aleinikov verovert de bal door een tackle van achteren. Aleinikov met een sublieme pass. Dubynin is nu in balbezit. Dubynin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Okzhetpes Muhi - Megasport Kabany 1:0

17e minuut.
Klungelig pakt Pupkov de bal. Karpin rent richting de bal. Karpin speelt de bal door. Beisenov rent richting de bal. Beisenov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Okzhetpes Muhi - Megasport Kabany 2:0

38e minuut.
Dubynin is nu in balbezit. Bolatbek onderschept slim de pass. Bolatbek met een sublieme pass. Alexandrov is nu in balbezit. Alexandrov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Okzhetpes Muhi - Megasport Kabany 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okzhetpes Muhi 54%, Megasport Kabany 46%.
Okzhetpes Muhi - Megasport Kabany 2:1

50e minuut.
Krasnoslobodtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoslobodtsev geeft een lange en hoge pass. Alexandrov heeft problemen om de bal te vangen. Barzukaev is nu in balbezit. Barzukaev schiet op doel. Prosekov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Pupkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolatbek verovert de bal door een tackle van achteren. Mokrousov is nu in balbezit. Dubynin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubynin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Daar is Keibal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keibal met een sublieme pass. Karpin probeert de bal aan de voet te houden. Pupkov is nu in balbezit. Pupkov schiet op doel. Pushkarev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Erikov passt de bal in één keer door. Barzukaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Barzukaev haalt uit met een fantastische trap. Tuimebaev kopt de bal weg. Daar is Alexandrov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prosekov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Alexandrov rent richting de bal. Alexandrov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Okzhetpes Muhi - Megasport Kabany 2:2

79e minuut.
Aleinikov rent richting de bal. Karpin onderschept slim de pass. Karpin geeft een lange en hoge pass. Alexandrov bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexandrov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Barzukaev is nu in balbezit. Aleinikov verovert de bal door een tackle van achteren. Aleinikov passt de bal in één keer door. Beisenov rent richting de bal. Beisenov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Aleinikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleinikov passt de bal met de wreef. Keibal rent richting de bal. Beisenov onderschept slim de pass. Beisenov geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okzhetpes Muhi 53%, Megasport Kabany 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Okzhetpes Muhi - Megasport Kabany 2:2