Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esil Kolduny Tobol Trolli
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


9e minuut.
Kirov is nu in balbezit. Kirov geeft de bal voor. Daar is Dubkov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bikeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikeev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Muminov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yarovenko de bal. Bikeev probeert naar een medespeler te passen. Dubkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubkov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Tikhanovskiy speelt de bal door. Klepinin heeft problemen om de bal te vangen. Kurmaev onderschept slim de pass. Saduov onderschept slim de pass. Saduov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Labodovski rent richting de bal. Inworp. Labodovski met een snelle inworp. Bikeev rent richting de bal. Bikeev passt de bal zonder na te denken. Vassilchenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Khokhlov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirov met een snelle inworp. Bikeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bikeev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Aleinikov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tikhanovskiy met de inworp. Saduov bereikt de bal nog maar net als eerste. Saduov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esil Kolduny 52%, Tobol Trolli 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esil Kolduny - Tobol Trolli 0:0

47e minuut.
Makhambediev rent richting de bal. Makhambediev passt de bal zonder na te denken. Argokov geeft een hoge lob. Labodovski is nu in balbezit. Labodovski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Bikchentaev kopt de bal weg. Daar is Argokov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argokov speelt de bal door. Dubkov rent richting de bal. Dubkov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Klungelig pakt Argokov de bal. Saduov is nu in balbezit. Saduov met een sublieme pass. Klepinin is nu in balbezit. Klepinin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bekishev met een snelle inworp. Saduov rent richting de bal. Saduov schiet op doel. Tikhanovskiy kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Yarovenko rent richting de bal. Bikeev onderschept slim de pass. Bikeev probeert naar een medespeler te passen. Dubkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubkov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esil Kolduny - Tobol Trolli 0:1

76e minuut.
Muminov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tikhanovskiy. Muminov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aleinikov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Khokhlov kan de bal niet met de borst controleren. Bikeev begaat een overtreding. Khokhlov roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Khokhlov kan niet meer verder spelen. Mukanov komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Argokov probeert naar een medespeler te passen. Bikeev rent richting de bal. Bikeev passt de bal met de wreef. Dubkov is nu in balbezit. Dubkov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esil Kolduny 51%, Tobol Trolli 49%.
Esil Kolduny - Tobol Trolli 0:1