Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Groznyje Sokoly Tobol Uzhi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Niederhaus is nu in balbezit. Ponomarev onderschept slim de pass. Niederhaus begaat een overtreding. Niederhaus krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Eremenko is nu in balbezit. Niederhaus is nu in balbezit. Kismetov onderschept slim de pass. Tyutyunik is nu in balbezit. Tyutyunik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Zubarev kopt de bal weg. Klungelig pakt Tolstikov de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponomarev. Ponomarev krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Erimbetov is nu in balbezit. Zubarev verovert de bal door een tackle van achteren. Zubarev speelt de bal door. Meshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Meshkov draait met de bal, schiet en ... Lyapkin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Groznyje Sokoly - Tobol Uzhi 1:0

27e minuut.
Tolstikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolstikov passt de bal zonder na te denken. Naurzaliev probeert naar een medespeler te passen. Meshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Meshkov schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Burtsev is nu in balbezit. Kuchma verovert de bal door een tackle van achteren. Kuchma passt de bal met de wreef. Daar is Tyutyunik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyutyunik haalt uit met een fantastische trap. Nurdauletov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Klungelig pakt Bralin de bal. Kuchma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bralin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burtsev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meshkov is nu in balbezit. Meshkov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Groznyje Sokoly 61%, Tobol Uzhi 39%.
Groznyje Sokoly - Tobol Uzhi 1:0

61e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lyapkin niet meer kan verder spelen. Bekishev komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Tolstikov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tyutyunik. Tolstikov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tolstikov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jaksybekov is nu in balbezit. Meshkov verovert de bal door een tackle van achteren. Meshkov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Groznyje Sokoly - Tobol Uzhi 2:0

84e minuut.
Niederhaus speelt de bal door. Naurzaliev rent richting de bal. Naurzaliev speelt de bal door. Meshkov rent richting de bal. Meshkov haalt uit met een fantastische trap. Bekishev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Mukhtarov passt de bal zonder na te denken. Naurzaliev is nu in balbezit. Naurzaliev probeert naar een medespeler te passen. Meshkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Meshkov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Groznyje Sokoly 45%, Tobol Uzhi 55%.
Groznyje Sokoly - Tobol Uzhi 2:0