Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miagkije Duhi Esil Kolduny
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Mukanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukanov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bekishev de bal. Jarovenko is nu in balbezit. Jarovenko geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kashtanov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Duhi - Esil Kolduny 1:0

15e minuut.
Jarovenko kopt de bal weg. Bekishev rent richting de bal. Gridin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gridin krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Dorohkin met een harde bal richting middenveld. Makhambediev heeft problemen om de bal te vangen. Yarovenko rent richting de bal. Karaulov onderschept slim de pass. Karaulov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Familtsev is nu in balbezit. Saduov onderschept slim de pass. Jarovenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jarovenko krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Yarovenko is nu in balbezit. Karaulov verovert de bal door een tackle van achteren. Yarovenko onderschept slim de pass. Karaulov onderschept slim de pass. Karaulov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Yarovenko kan de bal niet met de borst controleren. Jarovenko is nu in balbezit. Jarovenko speelt de bal door. Klepinin is nu in balbezit. Klepinin draait met de bal, schiet en ... Dorohkin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miagkije Duhi - Esil Kolduny 1:1

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gridin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Kashtanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kashtanov schiet op doel. Vassilchenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Duhi - Esil Kolduny 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miagkije Duhi 44%, Esil Kolduny 56%.
Miagkije Duhi - Esil Kolduny 2:1

46e minuut.
Klepinin met een sublieme pass. Kashtanov is nu in balbezit. Makhambediev is nu in balbezit. Kashtanov verovert de bal door een tackle van achteren. Kashtanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Jarovenko controleert de bal met de borst. Jarovenko geeft de bal voor. Khasenov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kashtanov rent richting de bal. Kashtanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Saduov onderschept slim de pass. Saduov met een sublieme pass. Baitenov heeft problemen om de bal te vangen. Klepinin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepinin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tikhanovskiy is nu in balbezit. Familtsev verovert de bal door een tackle van achteren. Familtsev geeft een lange en hoge pass. Kashtanov rent richting de bal. Kashtanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sobolev probeert naar een medespeler te passen. Jarovenko rent richting de bal. Yarovenko maakt een afschuwelijke overtreding. Jarovenko roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jarovenko kan niet meer verder spelen. Kazkeev komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Bekishev onderschept slim de pass. Bekishev passt de bal in één keer door. Daar is Golyatkin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klepinin onderschept slim de pass. Klepinin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Saduov bereikt de bal nog maar net als eerste. Klepinin is nu in balbezit. Saduov rent richting de bal. Klepinin is nu in balbezit. Klepinin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miagkije Duhi 52%, Esil Kolduny 48%.
Miagkije Duhi - Esil Kolduny 2:1