Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Okzhetpes Muhi Novyje Ovcy
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Mokrousov geeft de bal voor. Inworp. Kostrub met een snelle inworp. Makaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Makaev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Romanov verovert de bal door een tackle van achteren. Aleinikov is nu in balbezit. Romanov begaat een overtreding. Romanov krijgt een gele kaart. Aleinikov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aleinikov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Pukhovoi de bal. Dubynin is nu in balbezit. Dubynin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Erikov speelt de bal door. Beisenov probeert naar een medespeler te passen. Aleinikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Makaev verovert de bal door een tackle van achteren. Makaev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Shomayev kopt de bal weg. Aleinikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Makaev verovert de bal door een tackle van achteren. Romanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Grachev is nu in balbezit. Grachev speelt de bal door. Romanov rent richting de bal. Romanov haalt uit met een fantastische trap. Prosekov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Okzhetpes Muhi - Novyje Ovcy 0:1

31e minuut.
Makaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanov is nu in balbezit. Aleinikov begaat een overtreding. Romanov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Shomayev komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Okzhetpes Muhi - Novyje Ovcy 0:2

40e minuut.
Aleinikov is nu in balbezit. Grachev verovert de bal door een tackle van achteren. Grachev passt de bal zonder na te denken. Romanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okzhetpes Muhi 61%, Novyje Ovcy 39%.
Okzhetpes Muhi - Novyje Ovcy 0:2

47e minuut.
Inworp. Beisenov met een snelle inworp. Pupkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupkov geeft een hoge lob. Bikchentaev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Bikchentaev speelt de bal door. Barzukaev rent richting de bal. Dubynin onderschept slim de pass. Dubynin draait met de bal, schiet en ... Baltaev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Pupkov geeft een hoge lob. Kostrub kopt de bal weg. Medvedev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Romanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Romanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Okzhetpes Muhi 49%, Novyje Ovcy 51%.
Okzhetpes Muhi - Novyje Ovcy 0:2