Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miagkije Duhi Keden Mechi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 16
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Bekmukhaev rent richting de bal. Karaulov verovert de bal door een tackle van achteren. Bekmukhaev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karaulov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Karaulov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Novopashin bokst de bal weg.

18e minuut.
Sobolev verovert de bal door een tackle van achteren. Sobolev geeft een lange en hoge pass. Tolebaev probeert de bal aan de voet te houden. Karaulov rent richting de bal. Karaulov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sobolev rent richting de bal. Bekmukhaev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sobolev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karaulov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Duhi - Keden Mechi 1:0

26e minuut.
Kashtanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Plotnikov rent richting de bal. Karaulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaulov draait met de bal, schiet en ... Kalmenov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Duhi - Keden Mechi 2:0

28e minuut.
Saduov is nu in balbezit. Sobolev verovert de bal door een tackle van achteren. Sobolev passt de bal zonder na te denken. Kashtanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kashtanov haalt uit met een fantastische trap. Novopashin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miagkije Duhi 40%, Keden Mechi 60%.
Miagkije Duhi - Keden Mechi 2:0

58e minuut.
Inworp. Kazkeev met een snelle inworp. Karaulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaulov draait met de bal, schiet en ... Kalmenov probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bekmukhaev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sorokin rent richting de bal. Sorokin geeft een hoge lob. Shevchenko heeft problemen om de bal te vangen. Plotnikov geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Duhi - Keden Mechi 2:1

74e minuut.
Sobolev bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobolev probeert naar een medespeler te passen. Kashtanov rent richting de bal. Kashtanov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miagkije Duhi 66%, Keden Mechi 34%.
Miagkije Duhi - Keden Mechi 2:1