Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tobol Uzhi Okzhetpes Muhi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Aleinikov rent richting de bal. Aleinikov geeft een lange en hoge pass. Abdualiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubynin rent richting de bal. Dubynin schiet op doel. Bekishev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Kismetov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beisenov met de inworp. Pupkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pupkov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Mokrousov met een sublieme pass. Aleinikov rent richting de bal. Ponomarev onderschept slim de pass. Tyutyunik is nu in balbezit. Tyutyunik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Poltaranin met een sublieme pass. Mokrousov is nu in balbezit. Ponomarev verovert de bal door een tackle van achteren. Ponomarev draait met de bal, schiet en ... Tyutyunik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Kismetov onderschept slim de pass. Jaksybekov rent richting de bal. Pupkov is nu in balbezit. Pupkov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jaksybekov de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jaksybekov trapt de bal weg van het doel. Daar is Sorokin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pupkov rent richting de bal. Pupkov schiet op doel. Bekishev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Ponomarev is nu in balbezit. Aleinikov is nu in balbezit. Ponomarev onderschept slim de pass. Ponomarev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Uzhi - Okzhetpes Muhi 1:0

41e minuut.
Bikchentaev met een sublieme pass. Bulanovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pupkov zijn tegenspeler op de grond. Pupkov krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Erikov rent richting de bal. Ponomarev onderschept slim de pass. Ponomarev speelt de bal door. Poltaranin heeft problemen om de bal te vangen. Poltaranin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Medvedev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Uzhi - Okzhetpes Muhi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tobol Uzhi 37%, Okzhetpes Muhi 63%.
Tobol Uzhi - Okzhetpes Muhi 2:0

48e minuut.
Pupkov is nu in balbezit. Pupkov geeft de bal voor. Erimbetov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beisenov rent richting de bal. Beisenov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Aleinikov rent richting de bal. Aleinikov passt de bal zonder na te denken. Pupkov is nu in balbezit. Dubynin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubynin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tobol Uzhi - Okzhetpes Muhi 2:1

65e minuut.
Tyutyunik haalt uit met een fantastische trap. Kuchma kopt de bal weg. Daar is Ponomarev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyutyunik rent richting de bal. Tyutyunik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bikchentaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidakhmetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Seidakhmetov geeft de bal voor. Tyutyunik is nu in balbezit. Tyutyunik haalt uit met een fantastische trap. Prosekov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Prosekov niet meer kan verder spelen. Kashtanov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tobol Uzhi 46%, Okzhetpes Muhi 54%.
Tobol Uzhi - Okzhetpes Muhi 2:1