Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vostok Cherepahy Tsesna Medviedi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
62% Spel op eigen helft 38%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.8
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Karazhanov geeft de bal voor. Inworp. Dubkov met de inworp. Deli is nu in balbezit. Deli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Bulanovich heeft problemen om de bal te vangen. Demyan rent richting de bal. Demyan schiet op doel. Dubinsky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Bulanovich is nu in balbezit. Bulanovich geeft een hoge lob. Uzdenov is nu in balbezit. Bragin verovert de bal door een tackle van achteren. Bragin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Frolov de bal onder controle te krijgen. Karakenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakenov passt de bal zonder na te denken. Bragin rent richting de bal. Bragin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Frolov probeert naar een medespeler te passen. Dubkov is nu in balbezit. Dubkov geeft een hoge lob. Andreev rent richting de bal. Andreev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Deli kopt de bal weg. Kolesnikov heeft problemen om de bal te vangen. Andreev rent richting de bal. Andreev schiet op doel. Dubinsky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vostok Cherepahy - Tsesna Medviedi 0:1

33e minuut.
Frolov speelt de bal door. Vassilchenko rent richting de bal. Vassilchenko passt de bal zonder na te denken. Bragin rent richting de bal. Bragin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Dosmaganbetov trapt de bal weg. Deli kopt de bal weg. Andreev rent richting de bal. Andreev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vostok Cherepahy 62%, Tsesna Medviedi 38%.
Vostok Cherepahy - Tsesna Medviedi 0:1

47e minuut.
Andreev bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakenov verovert de bal door een tackle van achteren. Karakenov geeft de bal voor. Bragin probeert de bal met de borst te controleren. Bragin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Poltaranin rent richting de bal. Andreev onderschept slim de pass. Andreev passt de bal in één keer door. Demyan is nu in balbezit. Demyan haalt uit met een fantastische trap. Dubinsky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andreev rent richting de bal. Andreev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vostok Cherepahy - Tsesna Medviedi 0:2

65e minuut.
Tolstikov verovert de bal door een tackle van achteren. Tolstikov geeft de bal voor. Gudoshnikov heeft problemen om de bal te vangen. Bragin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragin draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Poltaranin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karakenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karakenov geeft een lange en hoge pass. Voyeikov is nu in balbezit. Voyeikov passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vostok Cherepahy 62%, Tsesna Medviedi 38%.
Vostok Cherepahy - Tsesna Medviedi 0:2