Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Megasport Medviedi Tsesna Loshadi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Nabokov kopt de bal weg. Eshmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Eshmanov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tleshev de bal. Tleshev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Zholdybaev geeft een hoge lob. Amirov is nu in balbezit. Gavrilov onderschept slim de pass. Gavrilov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Megasport Medviedi - Tsesna Loshadi 1:0

22e minuut.
Tsyrin met een snelle inworp. Zhaparov rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Samchenko ... Strafschop! Zhaparov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zhaparov neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zhaparov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhaparov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Megasport Medviedi - Tsesna Loshadi 1:1

27e minuut.
Samchenko met een sublieme pass. Gavrilov rent richting de bal. Gavrilov passt de bal in één keer door. Pishchullin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pishchullin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bragin heeft problemen om de bal te vangen. Zholdybaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zholdybaev met een sublieme pass. Gavrilov rent richting de bal. Gavrilov schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megasport Medviedi 43%, Tsesna Loshadi 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Megasport Medviedi - Tsesna Loshadi 1:1

50e minuut.
Fomichev is nu in balbezit. Baiseitov verovert de bal door een tackle van achteren. Baiseitov met een sublieme pass. Tleshev is nu in balbezit. Tleshev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Megasport Medviedi 36%, Tsesna Loshadi 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Megasport Medviedi - Tsesna Loshadi 1:1