Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zemnyje Gornyak Tsesna Medviedi
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Kuandyk geeft de bal voor. Baimbetov heeft problemen om de bal te vangen. Ivanov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ivanov krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Sagyndyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagyndyk passt de bal met de wreef. Baimbetov speelt de bal door. Deli is nu in balbezit. Deli geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kazhegeldin rent richting de bal. Artemov is nu in balbezit. Artemov geeft een hoge lob. Menlikhozha is nu in balbezit. Menlikhozha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sagyndyk is nu in balbezit. Deli onderschept slim de pass. Aleynikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Deli verovert de bal door een tackle van achteren. Deli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Deli de bal. Kuandyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuandyk speelt de bal door. Andreev probeert de bal met de borst te controleren. Andreev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Karpenko geeft een hoge lob. Abdikarimov kopt de bal weg. Daar is Deli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andreev rent richting de bal. Andreev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Artemov geeft een hoge lob. Daar is Kazhegeldin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kazhegeldin met een sublieme pass. Daar is Menlikhozha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menlikhozha haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemnyje Gornyak 51%, Tsesna Medviedi 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zemnyje Gornyak - Tsesna Medviedi 0:0

49e minuut.
Baimbetov kopt de bal weg. Aleynikov rent richting de bal. Zvonarenko rent richting de bal. Zvonarenko geeft de bal voor. Tlekhugov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malyshev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Karpenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Demyan onderschept slim de pass. Demyan probeert naar een medespeler te passen. Andreev bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Baimbetov probeert naar een medespeler te passen. Aleynikov heeft problemen om de bal te vangen. Aleynikov probeert naar een medespeler te passen. Menlikhozha rent richting de bal. Menlikhozha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Deli passt de bal zonder na te denken. Karpenko met een sublieme pass. Baimbetov geeft de bal voor. Andreev springt en kopt de bal. Demyan kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tlekhugov heeft problemen om de bal te vangen. Deli is nu in balbezit. Deli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Zvonarenko speelt de bal door. Sagyndyk rent richting de bal. Sagyndyk geeft een lange en hoge pass. Menlikhozha kan de bal niet met de borst controleren. Menlikhozha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zemnyje Gornyak 50%, Tsesna Medviedi 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zemnyje Gornyak - Tsesna Medviedi 0:0