Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vostok Cherepahy Kazakhmys Utki
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Bragin onderschept slim de pass. Bragin haalt uit met een fantastische trap. Radovskiy probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Voyeikov zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mazbaev speelt de bal door. Basenko probeert de bal met de borst te controleren. Vassilchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassilchenko haalt uit met een fantastische trap. Maymakov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vostok Cherepahy - Kazakhmys Utki 1:0

39e minuut.
Shakin kopt de bal weg. Daar is Karazhanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nurakhmetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurakhmetov haalt uit met een fantastische trap. Dubinsky maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Basenko kopt de bal weg. Nurakhmetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulanovich is nu in balbezit. Nurakhmetov verovert de bal door een tackle van achteren. Nurakhmetov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vostok Cherepahy 46%, Kazakhmys Utki 54%.
Vostok Cherepahy - Kazakhmys Utki 1:0

62e minuut.
Krasnoslobodtsev onderschept slim de pass. Krasnoslobodtsev met een sublieme pass. Klungelig pakt Nurakhmetov de bal. Nurakhmetov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Shakin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karakenov rent richting de bal. Karakenov geeft de bal voor. Bragin rent richting de bal. Bragin schiet op doel. Maymakov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bragin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragin draait met de bal, schiet en ... Maymakov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Poltaranin geeft de bal voor. Bulanovich probeert naar een medespeler te passen. Voyeikov met een sublieme pass. Bragin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bragin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vostok Cherepahy 55%, Kazakhmys Utki 45%.
Vostok Cherepahy - Kazakhmys Utki 1:0