Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bielyje Myshi Bolat Ovcy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten average
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Kalmykov met een sublieme pass. Karpovich is nu in balbezit. Loginovskiy begaat een overtreding. Loginovskiy krijgt een gele kaart.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Safonov met een snelle inworp. Shakshakbaev speelt de bal door. Karpovich rent richting de bal. Karpovich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Abdulin heeft problemen om de bal te vangen. Kuchma bokst de bal weg.

22e minuut.
Shakshakbaev is nu in balbezit. Shakshakbaev probeert naar een medespeler te passen. Karpovich is nu in balbezit. Karpovich draait met de bal, schiet en ... Kuchma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Golyatkin is nu in balbezit. Zhalmagambetov rent richting de bal. Zhalmagambetov passt de bal zonder na te denken. Karpovich is nu in balbezit. Karpovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielyje Myshi 48%, Bolat Ovcy 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bielyje Myshi - Bolat Ovcy 0:0

51e minuut.
Kalmykov rent richting de bal. Kalmykov passt de bal zonder na te denken. Karpovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpovich schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nuserbaev probeert naar een medespeler te passen. Kalmykov is nu in balbezit. Kalmykov met een sublieme pass. Karpovich rent richting de bal. Karpovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Nuserbaev geeft een lange en hoge pass. Upper is nu in balbezit. Karpovich verovert de bal door een tackle van achteren. Karpovich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielyje Myshi - Bolat Ovcy 0:1

87e minuut.
Loginovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Loginovskiy geeft een lange en hoge pass. Upper probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karpovich is nu in balbezit. Karpovich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielyje Myshi 58%, Bolat Ovcy 42%.
Bielyje Myshi - Bolat Ovcy 0:1