Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miagkije Koshki Bielyje Myshi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Lyubimkin rent richting de bal. Shakshakbaev verovert de bal door een tackle van achteren. Shakshakbaev passt de bal in één keer door. Daar is Karpovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpovich schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Upper bereikt de bal nog maar net als eerste. Imankulov is nu in balbezit. Shakshakbaev onderschept slim de pass. Turenko onderschept slim de pass. Turenko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Loginovskiy rent richting de bal. Lyubimkin verovert de bal door een tackle van achteren. Lyubimkin probeert naar een medespeler te passen. Zhalmagambetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhalmagambetov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Koshki - Bielyje Myshi 0:1

34e minuut.
Gavrilov geeft de bal voor. Inworp. Voinov met een snelle inworp. Zhankin rent richting de bal. Zhankin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karpovich is nu in balbezit. Karpovich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Miagkije Koshki - Bielyje Myshi 0:2

43e minuut.
Klungelig pakt Shakshakbaev de bal. Lyubimkin is nu in balbezit. Shakshakbaev verovert de bal door een tackle van achteren. Zhalmagambetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zhalmagambetov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miagkije Koshki 61%, Bielyje Myshi 39%.
Miagkije Koshki - Bielyje Myshi 0:2

49e minuut.
Daar is Imankulov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Loginovskiy rent richting de bal. Turenko verovert de bal door een tackle van achteren. Turenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miagkije Koshki 48%, Bielyje Myshi 52%.
Miagkije Koshki - Bielyje Myshi 0:2