Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Esil Cherepahy Kairat Kolduny
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Klungelig pakt Klishin de bal. Khokhlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Khokhlov passt de bal met de wreef. Volgin bereikt de bal nog maar net als eerste. Volgin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mokin rent richting de bal. Taukeev onderschept slim de pass. Taukeev probeert naar een medespeler te passen. Khokhlov is nu in balbezit. Khokhlov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Noskov is nu in balbezit. Solarev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Noskov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chekmezov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Krutskevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sarsenov is nu in balbezit. Sarsenov haalt uit met een fantastische trap. Gefel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Rodionov geeft de bal voor. Noskov is nu in balbezit. Noskov met een sublieme pass. Sarsenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarsenov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esil Cherepahy 68%, Kairat Kolduny 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Esil Cherepahy - Kairat Kolduny 0:0

47e minuut.
Volgin met een sublieme pass. Tasmagambetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasmagambetov met een sublieme pass. Sabalakov rent richting de bal. Sabalakov geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Volgin rent richting de bal. Volgin passt de bal in één keer door. Khokhlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Khokhlov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esil Cherepahy - Kairat Kolduny 0:1

66e minuut.
Sarsenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Noskov rent richting de bal. Sarsenov is nu in balbezit. Sarsenov haalt uit met een fantastische trap. Krutskevich probeert de bal aan de voet te houden. Gefel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Sveshnikov geeft de bal voor. Volgin is nu in balbezit. Volgin met een sublieme pass. Khokhlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Khokhlov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esil Cherepahy - Kairat Kolduny 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esil Cherepahy 49%, Kairat Kolduny 51%.
Esil Cherepahy - Kairat Kolduny 0:2