Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolat Ovcy Miagkije Koshki
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Poltaranin is nu in balbezit. Poltaranin met een sublieme pass. Golyatkin is nu in balbezit. Imankulov verovert de bal door een tackle van achteren. Imankulov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zhankin probeert naar een medespeler te passen. Golyatkin kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turenko. Turenko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolat Ovcy 53%, Miagkije Koshki 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bolat Ovcy - Miagkije Koshki 0:0

46e minuut.
Golyatkin is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turenko. Golyatkin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Golyatkin zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dubkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpovich verovert de bal door een tackle van achteren. Karpovich draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Abdulin geeft een lange en hoge pass. Inworp. Shokh met de inworp. Turenko rent richting de bal. Turenko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Turenko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Imankulov de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zvonarenko. Zvonarenko krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Gavrilov heeft problemen om de bal te vangen. Karpovich is nu in balbezit. Dubynin is nu in balbezit. Karpovich is nu in balbezit. Karpovich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolat Ovcy 44%, Miagkije Koshki 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bolat Ovcy - Miagkije Koshki 0:0