Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bielyje Myshi Novyje Pticy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.1
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Zhankin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zhalmagambetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Abishev ... Strafschop! Zhalmagambetov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zhalmagambetov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Bielyje Myshi - Novyje Pticy 1:0

22e minuut.
Gavrilov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abishev met een sublieme pass. Karpovich heeft problemen om de bal te vangen. Karpovich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gavrilov met een harde bal richting middenveld. Miroshnichenko kopt de bal weg. Dauletiarov heeft problemen om de bal te vangen. Karpovich is nu in balbezit. Karpovich schiet op doel. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Sabalakov verovert de bal door een tackle van achteren. Sabalakov geeft een hoge lob. Loginovskiy is nu in balbezit. Poltaranin verovert de bal door een tackle van achteren. Poltaranin haalt uit met een fantastische trap. Sugurbaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielyje Myshi 49%, Novyje Pticy 51%.
Bielyje Myshi - Novyje Pticy 1:0

46e minuut.
Shomko probeert naar een medespeler te passen. Ersalimov rent richting de bal. Loginovskiy probeert naar een medespeler te passen. Poltaranin bereikt de bal nog maar net als eerste. Poltaranin haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Zhalmagambetov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shomko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zhalmagambetov. Zhalmagambetov krijgt een gele kaart. Shomko moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Shomko kan niet meer verder spelen. Saudabaev komt het veld opgelopen. Abishev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Troshchinskiy probeert de bal met de borst te controleren. Troshchinskiy met een sublieme pass. Karabalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Karabalin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Poltaranin probeert naar een medespeler te passen. Troshchinskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Safonov begaat een overtreding. Troshchinskiy raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Troshchinskiy kan niet meer verder spelen. Gabdullin komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Karabalin is nu in balbezit. Bezdolniy rent richting de bal. Poltaranin bereikt de bal nog maar net als eerste. Poltaranin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bielyje Myshi - Novyje Pticy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bielyje Myshi 55%, Novyje Pticy 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bielyje Myshi - Novyje Pticy 1:1