Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moguchije Kolduny Esil Cherepahy
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Sabalakov geeft een lange en hoge pass. Ismagulov kopt de bal weg. Klungelig pakt Erikov de bal. Sarsenov rent richting de bal. Sarsenov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Karpov is nu in balbezit. Karpov geeft een lange en hoge pass. Narynbaev heeft problemen om de bal te vangen. Narynbaev schiet op doel. Klungelig pakt Rodionov de bal. Kurmaev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Tasmagambetov speelt de bal door. Ismagulov is nu in balbezit. Ismagulov passt de bal met de wreef. Sarsenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarsenov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moguchije Kolduny - Esil Cherepahy 0:1

25e minuut.
Tasmagambetov is nu in balbezit. Tasmagambetov probeert naar een medespeler te passen. Shafranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpov onderschept slim de pass. Karpov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Noskov speelt de bal door. Sarsenov rent richting de bal. Erikov rent richting de bal. Sarsenov verovert de bal door een tackle van achteren. Sarsenov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Moguchije Kolduny - Esil Cherepahy 0:2

29e minuut.
Erikov probeert naar een medespeler te passen. Mokin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokin met een sublieme pass. Ismagulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ismagulov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Erikov probeert naar een medespeler te passen. Tasmagambetov met een sublieme pass. Sarsenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarsenov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Serdyukov de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Chekmezov is nu in balbezit. Noskov rent richting de bal. Erikov begaat een overtreding. Erikov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moguchije Kolduny 53%, Esil Cherepahy 47%.
Moguchije Kolduny - Esil Cherepahy 0:2

51e minuut.
Karpov verovert de bal door een tackle van achteren. Karpov met een sublieme pass. Klishin is nu in balbezit. Karpov onderschept slim de pass. Karpov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moguchije Kolduny - Esil Cherepahy 1:2

74e minuut.
Shmarikov is nu in balbezit. Shmarikov met een sublieme pass. Shafranov is nu in balbezit. Zavyalov is nu in balbezit. Zavyalov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Tasmagambetov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Narynbaev met een snelle inworp. Karpov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moguchije Kolduny 26%, Esil Cherepahy 74%.
Moguchije Kolduny - Esil Cherepahy 1:2