Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rycari Kairat Uzhi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
5 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Skornyakov rent richting de bal. Gudoshnikov rent richting de bal. Gudoshnikov passt de bal in één keer door. Blokhin is nu in balbezit. Blokhin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rycari - Kairat Uzhi 1:0

11e minuut.
Karpenko kopt de bal weg. Gudoshnikov rent richting de bal. Blokhin is nu in balbezit. Blokhin haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Abugaliev de bal. Esatov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Karpenko geeft een hoge lob. Kenetaev heeft problemen om de bal te vangen. Kenetaev passt de bal in één keer door. Gavrilenko rent richting de bal. Gavrilenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Familtsev rent richting de bal. Stakhiv verovert de bal door een tackle van achteren. Stakhiv passt de bal in één keer door. Yarovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarovenko geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gavrilenko is nu in balbezit. Gavrilenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Rycari - Kairat Uzhi 1:1

36e minuut.
Yarovenko geeft een lange en hoge pass. Zhigin kopt de bal weg. Gavrilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilenko schiet op doel. Krasnoslobodtsev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rycari 34%, Kairat Uzhi 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Rycari - Kairat Uzhi 1:1

55e minuut.
Skornyakov kopt de bal weg. Gudoshnikov rent richting de bal. Gudoshnikov passt de bal zonder na te denken. Gavrilenko rent richting de bal. Gavrilenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rycari - Kairat Uzhi 1:2

58e minuut.
Yarovenko geeft een hoge lob. Tsybenko kopt de bal weg. Kenetaev speelt de bal door. Gavrilenko rent richting de bal. Gavrilenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rycari 46%, Kairat Uzhi 54%.
FC Rycari - Kairat Uzhi 1:2