Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kairat Kolduny Bielyje Myshi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Dudarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudarev probeert naar een medespeler te passen. Karpovich rent richting de bal. Karpovich haalt uit met een fantastische trap. Gefel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kairat Kolduny - Bielyje Myshi 0:1

5e minuut.
Khokhlov heeft problemen om de bal te vangen. Shakshakbaev rent richting de bal. Shakshakbaev speelt de bal door. Khokhlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Khokhlov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kairat Kolduny - Bielyje Myshi 1:1

14e minuut.
Taukeev bereikt de bal nog maar net als eerste. Taukeev geeft een lange en hoge pass. Loginovskiy kan de bal niet met de borst controleren. Khokhlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Khokhlov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Zhankin geeft een lange en hoge pass. Shakshakbaev geeft de bal voor. Klungelig pakt Khokhlov de bal. Volgin rent richting de bal. Volgin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kairat Kolduny - Bielyje Myshi 2:1

33e minuut.
Volgin onderschept slim de pass. Volgin passt de bal met de wreef. Khokhlov is nu in balbezit. Khokhlov draait met de bal, schiet en ... Bezdolniy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Zhankin speelt de bal door. Karpovich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shakshakbaev. Shakshakbaev krijgt een gele kaart. Karpovich is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dudarev wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kairat Kolduny 42%, Bielyje Myshi 58%.
Kairat Kolduny - Bielyje Myshi 2:1

56e minuut.
Safonov verovert de bal door een tackle van achteren. Safonov met een sublieme pass. Karpovich is nu in balbezit. Dudarev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudarev draait met de bal, schiet en ... Gefel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Safonov geeft de bal voor. Baitenov kopt de bal weg. Daar is Loginovskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volgin rent richting de bal. Volgin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Vasilchenko rent richting de bal. Vasilchenko met een sublieme pass. Safonov probeert naar een medespeler te passen. Dudarev rent richting de bal. Dudarev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karpovich bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kairat Kolduny - Bielyje Myshi 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kairat Kolduny 53%, Bielyje Myshi 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kairat Kolduny - Bielyje Myshi 2:2