Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Novyje Pticy Okzhetpes Kolduny
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
7 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Tazhimbetov geeft een lange en hoge pass. Abishev controleert de bal met de borst. Tatishev bereikt de bal nog maar net als eerste. Abishev onderschept slim de pass. Abishev geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Saudabaev verovert de bal door een tackle van achteren. Saudabaev met een sublieme pass. Klungelig pakt Karabalin de bal. Poltaranin is nu in balbezit. Poltaranin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Tatishev met een sublieme pass. Inworp. Gabdullin met een snelle inworp. Klungelig pakt Poltaranin de bal. Poltaranin geeft een hoge lob. Karakenov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novyje Pticy 38%, Okzhetpes Kolduny 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Novyje Pticy - Okzhetpes Kolduny 0:0

52e minuut.
Poltaranin is nu in balbezit. Tatishev is nu in balbezit. Poltaranin verovert de bal door een tackle van achteren. Poltaranin schiet op doel. Karakenov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novyje Pticy - Okzhetpes Kolduny 1:0

73e minuut.
Amirov probeert naar een medespeler te passen. Dauletiarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarechniy maakt een afschuwelijke overtreding. Zarechniy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novyje Pticy 23%, Okzhetpes Kolduny 77%.
Novyje Pticy - Okzhetpes Kolduny 1:0