Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magicheskije Duhi Esil Cherepahy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Sabalakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrub is nu in balbezit. Kostrub geeft de bal voor. Ayaganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayaganov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magicheskije Duhi - Esil Cherepahy 1:0

7e minuut.
Ayaganov geeft een hoge lob. Sabalakov kan de bal niet met de borst controleren. Sabalakov met een sublieme pass. Sarsenov is nu in balbezit. Sarsenov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magicheskije Duhi - Esil Cherepahy 1:1

9e minuut.
Shafranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shafranov geeft een lange en hoge pass. Karakenov is nu in balbezit. Sarsenov onderschept slim de pass. Sarsenov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
Karakulov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Raskulov komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Yurin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayaganov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tasmagambetov. Ayaganov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ayaganov neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Mokin verovert de bal door een tackle van achteren. Mokin speelt de bal door. Sabalakov rent richting de bal. Goltsov onderschept slim de pass. Goltsov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Ayaganov speelt de bal door. Yurin rent richting de bal. Shafranov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shafranov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicheskije Duhi 59%, Esil Cherepahy 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magicheskije Duhi - Esil Cherepahy 1:1

46e minuut.
Noskov probeert naar een medespeler te passen. Chekmezov is nu in balbezit. Chekmezov geeft de bal voor. Goltsov heeft problemen om de bal te vangen. Goltsov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Chekmezov rent richting de bal. Chekmezov met een sublieme pass. Klungelig pakt Gavrilenko de bal. Noskov rent richting de bal. Noskov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ayaganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasmagambetov speelt de bal door. Klungelig pakt Mokin de bal. Goltsov is nu in balbezit. Goltsov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magicheskije Duhi - Esil Cherepahy 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicheskije Duhi 56%, Esil Cherepahy 44%.
Magicheskije Duhi - Esil Cherepahy 2:1