Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kairat Uzhi Vostok Duhi
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Shakin met een sublieme pass. Daar is Karpenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpenko passt de bal zonder na te denken. Nurgaliev is nu in balbezit. Nurgaliev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sevastianov probeert de bal aan de voet te houden. Proskurin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilenko schiet op doel. Radovskiy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Karpenko geeft een hoge lob. Stakhiv is nu in balbezit. Shomko verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilenko verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kairat Uzhi - Vostok Duhi 1:0

22e minuut.
Nurgaliev is nu in balbezit. Abugaliev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurgaliev onderschept slim de pass. Nurgaliev schiet op doel. Esatov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Pukhovoi controleert de bal met de borst. Gavrilenko is nu in balbezit. Pukhovoi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gavrilenko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gavrilenko kan niet meer verder spelen. Mokin komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Skornyakov onderschept slim de pass. Pukhovoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Skornyakov verovert de bal door een tackle van achteren. Yarovenko rent richting de bal. Yarovenko geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mokin rent richting de bal. Mokin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kairat Uzhi - Vostok Duhi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kairat Uzhi 47%, Vostok Duhi 53%.
Kairat Uzhi - Vostok Duhi 2:0

50e minuut.
Sevastianov rent richting de bal. Shomko rent richting de bal. Sevastianov begaat een overtreding. Shomko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

57e minuut.
Mokin is nu in balbezit. Mokin haalt uit met een fantastische trap. Kenetaev bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenetaev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sevastianov passt de bal zonder na te denken. Skornyakov rent richting de bal. Skornyakov geeft een hoge lob. Mokin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Shomko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zhumahanov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kairat Uzhi 42%, Vostok Duhi 58%.
Kairat Uzhi - Vostok Duhi 2:0