Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FAC Bering Chiqish Arig`i
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Varelaqov geeft een hoge lob. Daar is Pasditov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astrakov bereikt de bal nog maar net als eerste. Astrakov schiet op doel. Faridov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAC Bering - Chiqish Arig`i 1:0

33e minuut.
Attorlikov onderschept slim de pass. Attorlikov geeft de bal voor. Derbiyev heeft problemen om de bal te vangen. Egasizov is nu in balbezit. Egasizov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Egasizov speelt de bal door. Durg`onov is nu in balbezit. Durg`onov speelt de bal door. Derbiyev is nu in balbezit. Derbiyev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAC Bering 45%, Chiqish Arig`i 55%.
FAC Bering - Chiqish Arig`i 1:0

63e minuut.
Varelaqov speelt de bal door. Durg`onov rent richting de bal. Durg`onov speelt de bal door. Daar is Derbiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derbiyev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Narkizov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Egasizov de bal. Narkizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Egasizov onderschept slim de pass. Egasizov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAC Bering 43%, Chiqish Arig`i 57%.
FAC Bering - Chiqish Arig`i 1:0