Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalit Bino Dinamo Erkaklar
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Marhamatov geeft een hoge lob. Boshkirov rent richting de bal. Boshkirov passt de bal zonder na te denken. Babusov rent richting de bal. Babusov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalit Bino - Dinamo Erkaklar 1:0

5e minuut.
Talaymanov verovert de bal door een tackle van achteren. Didasov bereikt de bal nog maar net als eerste. Didasov met een sublieme pass. Layamov is nu in balbezit. Layamov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Cheksizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahimurov begaat een overtreding. Cheksizov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cheksizov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Layamov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Go`lamov is nu in balbezit. Layamov verovert de bal door een tackle van achteren. Layamov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kalit Bino - Dinamo Erkaklar 1:1

20e minuut.
Astrakov met een harde bal richting middenveld. Teribov is nu in balbezit. Ahimurov probeert naar een medespeler te passen. Layamov rent richting de bal. Layamov schiet op doel. Cho`tkayev bokst de bal weg. Qulg`anov speelt de bal door. Rufadov kan de bal niet met de borst controleren. Layamov rent richting de bal. Layamov draait met de bal, schiet en ... Rufadov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Boshkirov rent richting de bal. Cheksizov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boshkirov verovert de bal door een tackle van achteren. Babusov is nu in balbezit. Babusov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hurmatov heeft problemen om de bal te vangen. Bufondirov is nu in balbezit. Hurmatov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hurmatov krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Astrakov met een sublieme pass. Latiqarov kopt de bal weg. Qavatov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hurmatov is nu in balbezit. Hurmatov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalit Bino - Dinamo Erkaklar 2:1

44e minuut.
Ahimurov onderschept slim de pass. Ahimurov geeft een lange en hoge pass. Babusov kopt de bal weg. Boshkirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boshkirov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalit Bino 54%, Dinamo Erkaklar 46%.
Kalit Bino - Dinamo Erkaklar 2:1

56e minuut.
Marhamatov is nu in balbezit. Marhamatov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheksizov met een snelle inworp. Soliyev geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Marhamatov met de inworp. Klungelig pakt Ahimurov de bal. Talaymanov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Talaymanov krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Cheksizov probeert naar een medespeler te passen. Boshkirov rent richting de bal. Teribov speelt de bal door. Hurmatov is nu in balbezit. Hurmatov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Klungelig pakt Teribov de bal. Teribov passt de bal met de wreef. G`ilos met een sublieme pass. Layamov bereikt de bal nog maar net als eerste. Layamov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rufadov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talaymanov. Rufadov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rufadov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Astrakov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalit Bino - Dinamo Erkaklar 3:1

80e minuut.
Marhamatov is nu in balbezit. Soliyev onderschept slim de pass. Soliyev passt de bal zonder na te denken. Layamov is nu in balbezit. Layamov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalit Bino - Dinamo Erkaklar 3:2

90e minuut.
Latiqarov met de inworp. Rufadov heeft problemen om de bal te vangen. Rufadov met een sublieme pass. Babusov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babusov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalit Bino - Dinamo Erkaklar 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalit Bino 44%, Dinamo Erkaklar 56%.
Kalit Bino - Dinamo Erkaklar 4:2