Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oldingi Cheqilmasin Sal Keraq
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Erqanov haalt uit met een fantastische trap. Retratov kopt de bal weg. Daar is Diganov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erqanov rent richting de bal. Erqanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Diganov onderschept slim de pass. Tufilganov verovert de bal door een tackle van achteren. Tufilganov passt de bal met de wreef. Erqanov is nu in balbezit. Erqanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nasoqov met een sublieme pass. Hudiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudiyev draait met de bal, schiet en ... Samanov probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Daar is Hudiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ashimov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hudiyev raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nasoqov kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Faddiyev onderschept slim de pass. Faddiyev geeft een hoge lob. Erqanov rent richting de bal. Erqanov haalt uit met een fantastische trap. Charsuhov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oldingi Cheqilmasin - Sal Keraq 1:0

43e minuut.
Diganov passt de bal met de wreef. Mursimov rent richting de bal. Mursimov probeert naar een medespeler te passen. Erqanov is nu in balbezit. Erqanov schiet op doel. Charsuhov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oldingi Cheqilmasin 45%, Sal Keraq 55%.
Oldingi Cheqilmasin - Sal Keraq 1:0

82e minuut.
Erqanov rent richting de bal. Daar is Erqanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erqanov met een sublieme pass. Hudiyev rent richting de bal. Hudiyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Oldingi Cheqilmasin - Sal Keraq 1:1

85e minuut.
Bayramov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Uqramov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oldingi Cheqilmasin 54%, Sal Keraq 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Oldingi Cheqilmasin - Sal Keraq 1:1