Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nisar Pavilyoni Chiqish Arig`i
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten waardeloos
matig Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


19e minuut.
Buyoqlarov is nu in balbezit. Buyoqlarov passt de bal met de wreef. Bilmindanov probeert naar een medespeler te passen. Olchanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Durg`onov met de inworp. Bilmindanov rent richting de bal. Bilmindanov passt de bal zonder na te denken. Olchanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Olchanov schiet op doel. Faridov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rufadov heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nisar Pavilyoni - Chiqish Arig`i 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nisar Pavilyoni 48%, Chiqish Arig`i 52%.
Nisar Pavilyoni - Chiqish Arig`i 1:0

70e minuut.
Charsuhov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilmindanov is nu in balbezit. Timov is nu in balbezit. Bilmindanov rent richting de bal. Bilmindanov geeft de bal voor. Faridov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Inworp. Charsuhov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Timov heeft problemen om de bal te vangen. Bilmindanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilmindanov passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bilmindanov geeft een hoge lob. Sutov rent richting de bal. Sutov passt de bal zonder na te denken. Derbiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbiyev haalt uit met een fantastische trap. Narisov bokst de bal weg.

84e minuut.
Doeltrap. Pasditov met een harde bal richting middenveld. Egasizov kopt de bal weg. Derbiyev is nu in balbezit. Derbiyev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Derbiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbiyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nisar Pavilyoni - Chiqish Arig`i 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nisar Pavilyoni 38%, Chiqish Arig`i 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nisar Pavilyoni - Chiqish Arig`i 1:1