Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kalit Bino O`sha Oshlik
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Doeltrap. Pedirov trapt de bal weg. Narhov rent richting de bal. Narhov probeert naar een medespeler te passen. Soqov geeft de bal voor. Cho`tkayev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Talikov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Kalit Bino - O`sha Oshlik 0:1

8e minuut.
Ahimurov geeft een hoge lob. Babusov bereikt de bal nog maar net als eerste. G`iratov is nu in balbezit. Babusov verovert de bal door een tackle van achteren. Babusov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Latiqarov met een snelle inworp. Rufadov is nu in balbezit. Rufadov met een sublieme pass. Babusov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babusov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Boshkirov is nu in balbezit. Babusov is nu in balbezit. Boshkirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boshkirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kalit Bino - O`sha Oshlik 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalit Bino 57%, O`sha Oshlik 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kalit Bino - O`sha Oshlik 1:1

54e minuut.
Marhamatov geeft een lange en hoge pass. Narhov kopt de bal weg. Klungelig pakt Odmiyev de bal. Babulidov is nu in balbezit. Babulidov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Rufadov passt de bal met de wreef. Boshkirov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qarsimov. Qarsimov krijgt een gele kaart. Boshkirov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rufadov met een snel genomen vrije trap. Pedirov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Varelaqov is nu in balbezit. Qilg`orov onderschept slim de pass. Varelaqov speelt de bal door. Boshkirov rent richting de bal. Boshkirov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kalit Bino 54%, O`sha Oshlik 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kalit Bino - O`sha Oshlik 1:1