Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chiqish Joy Haqim Ko`cha
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Axmedov is nu in balbezit. Axmedov geeft de bal voor. Viktorov kopt de bal weg. Qursimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qursimov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lachubov is nu in balbezit. Lachubov met een sublieme pass. Faizov is nu in balbezit. Talikov is nu in balbezit. Talikov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Miltiqov onderschept slim de pass. Paysiqov rent richting de bal. Paysiqov probeert naar een medespeler te passen. Talikov rent richting de bal. Talikov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Lachubov rent richting de bal. Talikov rent richting de bal. Talikov haalt uit met een fantastische trap. Qertisov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Retratov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rikerov zal de hoekschop nemen. Retratov bokst de bal weg. Talikov rent richting de bal. Talikov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chiqish Joy - Haqim Ko`cha 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiqish Joy 44%, Haqim Ko`cha 56%.
Chiqish Joy - Haqim Ko`cha 1:0

49e minuut.
Pasorov onderschept slim de pass. Pasorov geeft een lange en hoge pass. Dariyev kopt de bal weg. Talikov probeert de bal aan de voet te houden. Talikov haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Aqurov speelt de bal door. Lachubov heeft problemen om de bal te vangen. Lachubov met een sublieme pass. Talikov is nu in balbezit. Talikov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Faizov rent richting de bal. Miltiqov probeert naar een medespeler te passen. Qursimov rent richting de bal. Qursimov schiet op doel. Paysiqov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chiqish Joy - Haqim Ko`cha 1:1

89e minuut.
Faizov rent richting de bal. Faizov passt de bal in één keer door. Miltiqov geeft een lange en hoge pass. Talikov is nu in balbezit. Talikov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chiqish Joy 48%, Haqim Ko`cha 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chiqish Joy - Haqim Ko`cha 1:1