Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FSC Ajoyib Oldingi Cheqilmasin
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


27e minuut.
Ifradov met de inworp. Quradov rent richting de bal. Quradov passt de bal met de wreef. Ifradov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ifradov geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Axmedov haalt uit met een fantastische trap. Daar is Samanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Axmedov bereikt de bal nog maar net als eerste. Axmedov haalt uit met een fantastische trap. Daar is Faddiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FSC Ajoyib - Oldingi Cheqilmasin 1:0

42e minuut.
Tufilganov kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Qurtibov de bal onder controle te krijgen. Tufilganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurtibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurtibov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FSC Ajoyib 24%, Oldingi Cheqilmasin 76%.
FSC Ajoyib - Oldingi Cheqilmasin 1:0

48e minuut.
Quradov rent richting de bal. Quradov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Faddiyev de bal. Axmedov rent richting de bal. Axmedov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Samanov probeert naar een medespeler te passen. Qurtibov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kattarov. Qurtibov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

60e minuut.
Tufilganov geeft een hoge lob. Daar is Erqanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. TatorgiyevNusiqov is nu in balbezit. Erqanov rent richting de bal. Erqanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FSC Ajoyib - Oldingi Cheqilmasin 1:1

68e minuut.
Mursimov rent richting de bal. Mursimov geeft een hoge lob. Daar is TatorgiyevNusiqov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erqanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Erqanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tortibirov draait met de bal, schiet en ... Yusupov kopt de bal weg. Daar is Buzmoqov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kattarov is nu in balbezit. Kattarov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FSC Ajoyib 51%, Oldingi Cheqilmasin 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FSC Ajoyib - Oldingi Cheqilmasin 1:1