Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nisar Bo`ling FK Pomidor
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17
hopeless Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Murabboyev speelt de bal door. Babulidov rent richting de bal. Soqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulg`anov verovert de bal door een tackle van achteren. Dulg`anov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Raqomov geeft een hoge lob. Aqurov is nu in balbezit. Babulidov rent richting de bal. Babulidov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nisar Bo`ling - FK Pomidor 1:0

16e minuut.
G`iratov geeft een lange en hoge pass. Muradov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradov passt de bal met de wreef. Babulidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulidov haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Basdirov neemt de hoekschop. Daar is Rafatov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bizbulinov rent richting de bal. Bizbulinov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
G`iratov geeft de bal voor. Raqomov kopt de bal weg. Klungelig pakt Bizbulinov de bal. Dulg`anov rent richting de bal. Dulg`anov draait met de bal, schiet en ... Unov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nisar Bo`ling - FK Pomidor 2:0

42e minuut.
Soqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Murabboyev rent richting de bal. Murabboyev met een sublieme pass. Babulidov rent richting de bal. Babulidov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nisar Bo`ling 44%, FK Pomidor 56%.
Nisar Bo`ling - FK Pomidor 2:0

60e minuut.
Zanidinov rent richting de bal. Alihodjayev is nu in balbezit. Zanidinov onderschept slim de pass. Zanidinov schiet op doel. Retratov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nisar Bo`ling - FK Pomidor 2:1

65e minuut.
Unov met een harde bal richting middenveld. Basdirov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amangeldiyev. Amangeldiyev krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Faridov bereikt de bal nog maar net als eerste. Faridov met een sublieme pass. Zanidinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanidinov schiet op doel. Rafatov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nisar Bo`ling 55%, FK Pomidor 45%.
Nisar Bo`ling - FK Pomidor 2:1