Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maqtab Bozor Kim Hammom
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 22.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Boritov rent richting de bal. G`ilos verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtov met een sublieme pass. Daar is Bilarmoqov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilarmoqov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Daar is Birmizov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Attorlikov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paysiqov. Paysiqov krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Klungelig pakt Paysiqov de bal. Didasov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Attorlikov. Attorlikov krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Attorlikov rent richting de bal. Attorlikov probeert naar een medespeler te passen. Bilarmoqov is nu in balbezit. Bilarmoqov draait met de bal, schiet en ... Kirosov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maqtab Bozor - Kim Hammom 0:1

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jindogayev met de inworp. Kurtov speelt de bal door. Boritov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boritov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sardirov is nu in balbezit. Didasov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sardirov. Sardirov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maqtab Bozor 66%, Kim Hammom 34%.
Maqtab Bozor - Kim Hammom 0:1

72e minuut.
Qovunov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zardiyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boritov controleert de bal met de borst. Boritov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maqtab Bozor - Kim Hammom 0:2

77e minuut.
Zardiyev kopt de bal weg. Boritov bereikt de bal nog maar net als eerste. Boritov met een sublieme pass. Bilarmoqov is nu in balbezit. Bilarmoqov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Didasov rent richting de bal. Didasov probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Attorlikov met de inworp. Sardirov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maqtab Bozor 53%, Kim Hammom 47%.
Maqtab Bozor - Kim Hammom 0:2