Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nisar Bilaman FSC Arig`i
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Durmoqov verovert de bal door een tackle van achteren. Durmoqov speelt de bal door. Sahadov is nu in balbezit. Retratov rent richting de bal. Retratov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Inworp. Kamolinov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasobov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasobov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lasayev de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Saksaulov speelt de bal door. Tufilganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sosedov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahadov verovert de bal door een tackle van achteren. Sahadov schiet op doel. Asenov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lasayev trapt de bal weg van het doel. Sosedov kopt de bal weg. Qertisov is nu in balbezit. Qertisov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nisar Bilaman 53%, FSC Arig`i 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nisar Bilaman - FSC Arig`i 0:0

52e minuut.
Seriqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmoqov onderschept slim de pass. Retratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahadov rent richting de bal. Sahadov haalt uit met een fantastische trap. Asenov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Nisar Bilaman - FSC Arig`i 1:0

71e minuut.
Sosedov geeft de bal voor. Klungelig pakt Qertisov de bal. Birganov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Birganov krijgt een gele kaart. Qertisov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pasobov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Uramov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nisar Bilaman - FSC Arig`i 1:1

75e minuut.
Pasobov met een sublieme pass. Kamolinov geeft de bal voor. Saksaulov rent richting de bal. Pasobov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasobov draait met de bal, schiet en ... Uramov bokst de bal weg.

77e minuut.
Tufilganov geeft een hoge lob. Inworp. Babusov met een snelle inworp. Sahadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahadov haalt uit met een fantastische trap. Asenov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Babusov met de inworp. Klungelig pakt Sahadov de bal. Sosedov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahadov onderschept slim de pass. Sahadov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nisar Bilaman 34%, FSC Arig`i 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nisar Bilaman - FSC Arig`i 1:1