Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sovun Olma Nisar Bilaman
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Asabayev kopt de bal weg. Ho`qo`rov rent richting de bal. Ho`qo`rov met een sublieme pass. Seriqov is nu in balbezit. Seriqov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Asabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Asabayev geeft de bal voor. G`ulamafov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Seriqov rent richting de bal. Seriqov draait met de bal, schiet en ... Uramov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Klungelig pakt Durmoqov de bal. Durmoqov probeert naar een medespeler te passen. Retratov rent richting de bal. Retratov draait met de bal, schiet en ... Asabayev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sovun Olma - Nisar Bilaman 0:1

33e minuut.
Uramov met een sublieme pass. Mordisov kopt de bal weg. Daar is Lasayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seriqov is nu in balbezit. Seriqov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mirzo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mimiratov met een snelle inworp. Sahadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahadov geeft een lange en hoge pass. Mirmigizov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sovun Olma 42%, Nisar Bilaman 58%.
Sovun Olma - Nisar Bilaman 0:1

61e minuut.
Mirzo is nu in balbezit. Mimiratov geeft een lange en hoge pass. Daar is Asabayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Retratov is nu in balbezit. Retratov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sovun Olma - Nisar Bilaman 0:2

64e minuut.
Ho`qo`rov is nu in balbezit. Ho`qo`rov speelt de bal door. G`ulamafov rent richting de bal. Seriqov verovert de bal door een tackle van achteren. Seriqov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kayumov kopt de bal weg. Erqanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Erqanov passt de bal zonder na te denken. Seriqov rent richting de bal. Seriqov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sovun Olma 48%, Nisar Bilaman 52%.
Sovun Olma - Nisar Bilaman 0:2