Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FSC Arig`i Sovun Joy
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


28e minuut.
Mursayev verovert de bal door een tackle van achteren. Mursayev speelt de bal door. Qertisov rent richting de bal. Qertisov schiet op doel. Zeradov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FSC Arig`i - Sovun Joy 1:0

28e minuut.
Kirgiziv raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pasobov komt het veld opgelopen. Mursayev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kamolinov komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Pasobov speelt de bal door. Qertisov rent richting de bal. Iltimosov rent richting de bal. Qertisov verovert de bal door een tackle van achteren. Qertisov schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Iltimosov geeft een hoge lob. Aslanov kopt de bal weg. Hurtinov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Talaymanov rent richting de bal. Talaymanov schiet op doel. Asenov bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Odmiyev zal de hoekschop nemen. Asenov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FSC Arig`i 45%, Sovun Joy 55%.
FSC Arig`i - Sovun Joy 1:0

52e minuut.
Hurtinov met een sublieme pass. Pasobov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasobov passt de bal met de wreef. Qertisov rent richting de bal. Qertisov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Talaymanov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pulov komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Diganov met een snelle inworp. Pulov is nu in balbezit. Pulov passt de bal met de wreef. Ismaldiyev is nu in balbezit. Ismaldiyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pasobov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samanov. Pasobov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seriqov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mursimov heeft problemen om de bal te vangen. Qertisov rent richting de bal. Qertisov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FSC Arig`i - Sovun Joy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FSC Arig`i 48%, Sovun Joy 52%.
FSC Arig`i - Sovun Joy 2:0