Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sovun Olma Kim Hammom
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Kayumov kan de bal niet met de borst controleren. Raxmatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raxmatov passt de bal zonder na te denken. Bilarmoqov rent richting de bal. Bilarmoqov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Raxmatov onderschept slim de pass. Kurtov speelt de bal door. Asabayev rent richting de bal. Bilarmoqov verovert de bal door een tackle van achteren. Bilarmoqov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Erqanov passt de bal in één keer door. Daar is Saksaulov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raxmatov met een sublieme pass. Bilarmoqov rent richting de bal. Bilarmoqov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sovun Olma - Kim Hammom 0:1

34e minuut.
Ho`qo`rov probeert naar een medespeler te passen. Zardiyev rent richting de bal. Zardiyev probeert naar een medespeler te passen. Raxmatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raxmatov passt de bal in één keer door. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Kurtov rent richting de bal. Kurtov geeft een hoge lob. Asabayev is nu in balbezit. Bilarmoqov verovert de bal door een tackle van achteren. Bilarmoqov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Attorlikov probeert naar een medespeler te passen. Birmizov probeert de bal aan de voet te houden. Mirzo is nu in balbezit. Raxmatov verovert de bal door een tackle van achteren. Raxmatov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sovun Olma 73%, Kim Hammom 27%.
Sovun Olma - Kim Hammom 0:1

49e minuut.
Ho`qo`rov geeft een lange en hoge pass. Navoiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inisov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Inisov krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Kayumov probeert naar een medespeler te passen. Mordisov is nu in balbezit. Raxmatov onderschept slim de pass. Raxmatov geeft een lange en hoge pass. Daar is Bilarmoqov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Saksaulov kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurtov de bal. Inisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Inisov haalt uit met een fantastische trap. Navoiy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Izmirov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Asabayev is nu in balbezit. Bilarmoqov onderschept slim de pass. Raxmatov rent richting de bal. Raxmatov haalt uit met een fantastische trap. Mirmigizov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Attorlikov geeft een hoge lob. Qurtibov probeert de bal met de borst te controleren. Bilarmoqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilarmoqov haalt uit met een fantastische trap. Mirmigizov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sovun Olma - Kim Hammom 0:2

70e minuut.
Ho`qo`rov passt de bal in één keer door. Saksaulov heeft problemen om de bal te vangen. Attorlikov rent richting de bal. Saksaulov onderschept slim de pass. Saksaulov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bilarmoqov passt de bal zonder na te denken. Kurtov speelt de bal door. Zardiyev rent richting de bal. Zardiyev geeft een hoge lob. Daar is Bilarmoqov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sovun Olma - Kim Hammom 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sovun Olma 54%, Kim Hammom 46%.
Sovun Olma - Kim Hammom 0:3