Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ofarin E`lon Nisar Bilaman
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.1
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Inworp. Saksaulov met een snelle inworp. Babusov bereikt de bal nog maar net als eerste. Babusov geeft de bal voor. Retratov rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Babusov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Retratov de bal. Paysosov bokst de bal weg. Retratov is nu in balbezit. Retratov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ofarin E`lon - Nisar Bilaman 0:1

5e minuut.
Lasayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahoyev onderschept slim de pass. Wat een zware overtreding van Durmoqov ... Strafschop! Durmoqov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Bahoyev raakt geblesseerd tijdens het duel. Shaqlamoqov zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ofarin E`lon - Nisar Bilaman 1:1

11e minuut.
Saksaulov rent richting de bal. Shaqlamoqov onderschept slim de pass. Shaqlamoqov probeert naar een medespeler te passen. Bahoyev is nu in balbezit. Bahoyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ofarin E`lon - Nisar Bilaman 2:1

13e minuut.
Mimiratov rent richting de bal. Mimiratov geeft een hoge lob. Xnasoriyev is nu in balbezit. Babusov verovert de bal door een tackle van achteren. Babusov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Lasayev verovert de bal door een tackle van achteren. Lasayev speelt de bal door. Mimiratov is nu in balbezit. Mimiratov geeft de bal voor. Retratov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babusov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durdibov is nu in balbezit. Sahadov onderschept slim de pass. Sahadov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ofarin E`lon - Nisar Bilaman 2:2

38e minuut.
Sahadov verovert de bal door een tackle van achteren. Sahadov passt de bal in één keer door. Babusov rent richting de bal. Babusov speelt de bal door. Xnasoriyev verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ofarin E`lon 45%, Nisar Bilaman 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ofarin E`lon - Nisar Bilaman 2:2

53e minuut.
Birganov geeft de bal voor. Uqramov is nu in balbezit. Retratov verovert de bal door een tackle van achteren. Retratov schiet op doel. Paysosov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ofarin E`lon - Nisar Bilaman 2:3

68e minuut.
Bilanov rent richting de bal. Sahadov is nu in balbezit. Sahadov probeert naar een medespeler te passen. Retratov is nu in balbezit. Retratov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ofarin E`lon - Nisar Bilaman 2:4

82e minuut.
Durdibov probeert de bal met de borst te controleren. Sahadov onderschept slim de pass. Sahadov passt de bal zonder na te denken. Retratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Retratov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ofarin E`lon 57%, Nisar Bilaman 43%.
Ofarin E`lon - Nisar Bilaman 2:4