Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oldingi Sizga Sovun E`lon
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.8
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


19e minuut.
Inisov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuriyev onderschept slim de pass. Nuriyev probeert naar een medespeler te passen. Narhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narhov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oldingi Sizga - Sovun E`lon 1:0

21e minuut.
Jindogayev onderschept slim de pass. Jindogayev passt de bal in één keer door. Atirov is nu in balbezit. Klungelig pakt Atirov de bal. Atirov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Narhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Erqanov onderschept slim de pass. Erqanov geeft de bal voor. Atirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Atirov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Erratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Astrakov verovert de bal door een tackle van achteren. Astrakov speelt de bal door. Atirov rent richting de bal. Atirov schiet op doel. CHemradov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Nuriyev is nu in balbezit. Erratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narhov rent richting de bal. Narhov schiet op doel. Asenov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oldingi Sizga - Sovun E`lon 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oldingi Sizga 54%, Sovun E`lon 46%.
Oldingi Sizga - Sovun E`lon 2:0

50e minuut.
Yanirov is nu in balbezit. Sutov verovert de bal door een tackle van achteren. Sutov passt de bal zonder na te denken. Atirov is nu in balbezit. Atirov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Erratov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bizbulinov komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Bayramov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Astrakov heeft problemen om de bal te vangen. Bizbulinov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bizbulinov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oldingi Sizga 52%, Sovun E`lon 48%.
Oldingi Sizga - Sovun E`lon 2:0