Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kancha Uy Toxta Joy
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


11e minuut.
Saqsonov met een sublieme pass. Liqinov heeft problemen om de bal te vangen. Liqinov probeert naar een medespeler te passen. Izmirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Izmirov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Moldahanov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Daftlarov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kirosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirosov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bezmolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezmolov geeft een lange en hoge pass. Raldonov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liqinov is nu in balbezit. Liqinov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Chamadov onderschept slim de pass. Liqinov is nu in balbezit. Liqinov passt de bal met de wreef. Izmirov rent richting de bal. Izmirov draait met de bal, schiet en ... Birganov bokst de bal weg.

29e minuut.
Nechadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Liqinov onderschept slim de pass. Liqinov speelt de bal door. Izmirov rent richting de bal. Izmirov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Churchuqov verovert de bal door een tackle van achteren. Churchuqov met een sublieme pass. Izmirov rent richting de bal. Liqinov is nu in balbezit. Liqinov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kancha Uy - Toxta Joy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kancha Uy 64%, Toxta Joy 36%.
Kancha Uy - Toxta Joy 0:1

48e minuut.
Raldonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Raldonov geeft een hoge lob. Hirtibov kopt de bal weg. Klungelig pakt Kirosov de bal. Kirosov draait met de bal, schiet en ... Urodov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Liqinov rent richting de bal. Izmirov rent richting de bal. Liqinov is nu in balbezit. Izmirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Izmirov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Filkorov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sahidov met de inworp. Daar is Liqinov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liqinov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Babayev passt de bal met de wreef. Bezmolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asosiniv is nu in balbezit. Asosiniv draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kancha Uy 58%, Toxta Joy 42%.
Kancha Uy - Toxta Joy 0:1