Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qichiq Bola yoq Ikki Sizga
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Hetaruf heeft problemen om de bal te vangen. Kalasidirov onderschept slim de pass. Kalasidirov passt de bal in één keer door. Qurtibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurtibov schiet op doel. Darslikov bokst de bal weg.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalkitov met een snelle inworp. Aslanov is nu in balbezit. Rezavorov verovert de bal door een tackle van achteren. Rezavorov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ibragimov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dalkitov met de inworp. Rezavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezavorov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Darslikov met een harde bal richting middenveld. Buyoqlarov kopt de bal weg. Klungelig pakt Qavatov de bal. Bahoyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahoyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Qichiq Bola yoq - Ikki Sizga 1:0

37e minuut.
Ibragimov met een sublieme pass. Birmizov is nu in balbezit. Yidorov onderschept slim de pass. Rezavorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezavorov draait met de bal, schiet en ... Darslikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qichiq Bola yoq 65%, Ikki Sizga 35%.
Qichiq Bola yoq - Ikki Sizga 1:0

48e minuut.
Buyoqlarov heeft problemen om de bal te vangen. Yidorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yidorov met een sublieme pass. Qurtibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurtibov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
O`rikov passt de bal zonder na te denken. Rezavorov is nu in balbezit. Rezavorov passt de bal zonder na te denken. Qurtibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurtibov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Qichiq Bola yoq - Ikki Sizga 1:1

76e minuut.
Papidov speelt de bal door. Muminov rent richting de bal. Muminov passt de bal in één keer door. Bahoyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahoyev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
O`rikov probeert naar een medespeler te passen. Papidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Papidov speelt de bal door. Buyoqlarov rent richting de bal. Buyoqlarov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qichiq Bola yoq 59%, Ikki Sizga 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Qichiq Bola yoq - Ikki Sizga 1:1