Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yoq Bola yoq Ochiq Jon
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Miltiqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Miltiqov probeert naar een medespeler te passen. Dergirov rent richting de bal. Dergirov schiet op doel. Kitobov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yoq Bola yoq - Ochiq Jon 0:1

35e minuut.
Klungelig pakt Sardinov de bal. Nokirov rent richting de bal. Nokirov speelt de bal door. Dergirov rent richting de bal. Dergirov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoq Bola yoq 50%, Ochiq Jon 50%.
Yoq Bola yoq - Ochiq Jon 0:1

48e minuut.
Ifradov speelt de bal door. Nokirov rent richting de bal. Nokirov passt de bal in één keer door. Varelaqov is nu in balbezit. Varelaqov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Beruni bereikt de bal nog maar net als eerste. Xorodayev onderschept slim de pass. Beruni schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Beruni krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Oltibov is nu in balbezit. Oltibov geeft de bal voor. Daar is Murabboyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mumkanov onderschept slim de pass. Mumkanov met een sublieme pass. Xorodayev rent richting de bal. Beruni verovert de bal door een tackle van achteren. Beruni geeft de bal voor. Ratisov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jahonritov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahonritov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yoq Bola yoq - Ochiq Jon 1:1

67e minuut.
Nokirov is nu in balbezit. Nokirov passt de bal zonder na te denken. Varelaqov speelt de bal door. Dergirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dergirov haalt uit met een fantastische trap. Kitobov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Talikov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nokirov met de inworp. Varelaqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Varelaqov haalt uit met een fantastische trap. Kitobov bokst de bal weg.

80e minuut.
TatorgiyevNusiqov bereikt de bal nog maar net als eerste. TatorgiyevNusiqov probeert naar een medespeler te passen. Dergirov is nu in balbezit. Dergirov draait met de bal, schiet en ... Kitobov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yoq Bola yoq 47%, Ochiq Jon 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yoq Bola yoq - Ochiq Jon 1:1