Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kancha Uy FC Bekati
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Soqolov onderschept slim de pass. Soqolov passt de bal met de wreef. Daar is Hirtibov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirtibov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kancha Uy - FC Bekati 0:1

8e minuut.
Qo`vo`sov is nu in balbezit. Asosiniv verovert de bal door een tackle van achteren. Asosiniv passt de bal met de wreef. Kirosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirosov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sutov rent richting de bal. Sutov geeft een hoge lob. Daar is Nechadov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirtibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirtibov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hirtibov rent richting de bal. Hirtibov passt de bal zonder na te denken. Sutov rent richting de bal. Sutov geeft een lange en hoge pass. Hirtibov krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kancha Uy - FC Bekati 0:2

33e minuut.
Hirtibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirosov onderschept slim de pass. Kirosov probeert naar een medespeler te passen. Asosiniv rent richting de bal. Asosiniv haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Daftlarov heeft problemen om de bal te vangen. Daftlarov geeft de bal voor. Go`lamov kopt de bal weg. Asosiniv bereikt de bal nog maar net als eerste. Asosiniv haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kancha Uy - FC Bekati 1:2

40e minuut.
Kirosov verovert de bal door een tackle van achteren. Kirosov probeert naar een medespeler te passen. Jahonritov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soqolov verovert de bal door een tackle van achteren. Soqolov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kancha Uy 50%, FC Bekati 50%.
Kancha Uy - FC Bekati 1:2

53e minuut.
Jindogayev geeft de bal voor. Qovunov is nu in balbezit. Nechadov is nu in balbezit. Nechadov geeft een lange en hoge pass. Qovunov geeft een lange en hoge pass. Birganov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Jindogayev verovert de bal door een tackle van achteren. Jindogayev speelt de bal door. Soqolov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soqolov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kancha Uy - FC Bekati 1:3

87e minuut.
Kirosov kopt de bal weg. Malisov is nu in balbezit. Jindogayev geeft een hoge lob. Hirtibov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirtibov schiet op doel. Birganov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kancha Uy 63%, FC Bekati 37%.
Kancha Uy - FC Bekati 1:3