Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toxta Joy Chiqish Bolish
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
weak Passen hopeless
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Asabayev verovert de bal door een tackle van achteren. Asabayev passt de bal zonder na te denken. Mumqunov is nu in balbezit. Mumqunov schiet op doel. Urodov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Toxta Joy - Chiqish Bolish 0:1

17e minuut.
Riqidov geeft de bal voor. Izmirov heeft problemen om de bal te vangen. Liqinov kopt de bal weg. Izmirov rent richting de bal. Izmirov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rufadov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sovg`ayev met de inworp. Ledtig`amov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledtig`amov geeft een lange en hoge pass. Urodov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Toxta Joy - Chiqish Bolish 0:2

26e minuut.
Hirtibov verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Layamov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ledtig`amov rent richting de bal. Ledtig`amov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Mumqunov onderschept slim de pass. Rufadov is nu in balbezit. Rufadov geeft een hoge lob. Sahidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sahidov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Toxta Joy - Chiqish Bolish 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toxta Joy 56%, Chiqish Bolish 44%.
Toxta Joy - Chiqish Bolish 1:2

46e minuut.
Mumqunov kan de bal niet met de borst controleren. Chamadov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mumqunov. Mumqunov krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Chamadov onderschept slim de pass. Chamadov geeft een hoge lob. Navoiy heeft problemen om de bal te vangen. Liqinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Liqinov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Suskindirov rent richting de bal. Izmirov onderschept slim de pass. Izmirov passt de bal zonder na te denken. Liqinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Liqinov schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toxta Joy - Chiqish Bolish 2:2

62e minuut.
Kamolinov controleert de bal met de borst. Liqinov rent richting de bal. Liqinov passt de bal zonder na te denken. Izmirov rent richting de bal. Izmirov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rufadov geeft een hoge lob. Inworp. Sovg`ayev met de inworp. Mumqunov is nu in balbezit. Mumqunov schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Chamadov geeft de bal voor. Inworp. Sovg`ayev met de inworp. Ledtig`amov rent richting de bal. Ledtig`amov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toxta Joy 38%, Chiqish Bolish 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toxta Joy - Chiqish Bolish 2:2