Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qichiq Bola yoq Ochiq Jon
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Buzmoqov is nu in balbezit. Buyoqlarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Buyoqlarov passt de bal met de wreef. Bahoyev is nu in balbezit. Bahoyev schiet op doel. Ratisov bokst de bal weg.

36e minuut.
Buyoqlarov rent richting de bal. Buyoqlarov passt de bal met de wreef. Dariyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahoyev verovert de bal door een tackle van achteren. Bahoyev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
TatorgiyevNusiqov geeft de bal voor. Aslanov is nu in balbezit. Asabayev verovert de bal door een tackle van achteren. Asabayev schiet op doel. Darslikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Qichiq Bola yoq - Ochiq Jon 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qichiq Bola yoq 44%, Ochiq Jon 56%.
Qichiq Bola yoq - Ochiq Jon 0:1

66e minuut.
Murabboyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Murabboyev geeft een lange en hoge pass. Ibragimov is nu in balbezit. Nokirov verovert de bal door een tackle van achteren. Nokirov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qichiq Bola yoq 55%, Ochiq Jon 45%.
Qichiq Bola yoq - Ochiq Jon 0:1