Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Toxta Joy Maqtab Oling
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Qirdiqov kopt de bal weg. Liqinov is nu in balbezit. Izmirov rent richting de bal. Liqinov rent richting de bal. Liqinov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Asabayev rent richting de bal. Asabayev passt de bal zonder na te denken. Tufilganov rent richting de bal. Tufilganov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rufadov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Hurtinov verovert de bal door een tackle van achteren. Tufilganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asabayev onderschept slim de pass. Hurtinov onderschept slim de pass. Hurtinov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Paysiqov verovert de bal door een tackle van achteren. Paysiqov geeft een hoge lob. Bezmolov geeft een hoge lob. Izmirov is nu in balbezit. Izmirov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Muxammadov kopt de bal weg. Rufadov rent richting de bal. Rufadov geeft een lange en hoge pass. Hurtinov heeft problemen om de bal te vangen. Hurtinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sahidov met een sublieme pass. Izmirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Liqinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Liqinov haalt uit met een fantastische trap. O`rabov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tufilganov verovert de bal door een tackle van achteren. Asabayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tufilganov verovert de bal door een tackle van achteren. Tufilganov met een sublieme pass. Hurtinov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Toxta Joy - Maqtab Oling 0:1

36e minuut.
Daar is Paysiqov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paysiqov geeft een hoge lob. Bahoyev probeert naar een medespeler te passen. Hurtinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtinov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Qirdiqov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sahidov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liqinov is nu in balbezit. Liqinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Toxta Joy - Maqtab Oling 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toxta Joy 61%, Maqtab Oling 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toxta Joy - Maqtab Oling 1:1

49e minuut.
Asabayev is nu in balbezit. Tufilganov rent richting de bal. Asabayev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Asabayev krijgt een gele kaart. Tufilganov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Filkorov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rufadov heeft problemen om de bal te vangen. Hurtinov is nu in balbezit. Hurtinov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Tufilganov kopt de bal weg. Hirtibov geeft een hoge lob. Izmirov is nu in balbezit. Izmirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toxta Joy - Maqtab Oling 2:1

65e minuut.
Asabayev is nu in balbezit. Mimiratov rent richting de bal. Mimiratov passt de bal in één keer door. Hurtinov rent richting de bal. Hurtinov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toxta Joy 38%, Maqtab Oling 62%.
Toxta Joy - Maqtab Oling 2:1