Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oldingi Sizga Qichiq Bola yoq
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.2
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Aslanov kopt de bal weg. Daar is Yanirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buyoqlarov is nu in balbezit. Bahoyev is nu in balbezit. Bahoyev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Oldingi Sizga - Qichiq Bola yoq 0:1

14e minuut.
Papidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lergiyev onderschept slim de pass. Lergiyev probeert naar een medespeler te passen. Erratov bereikt de bal nog maar net als eerste. Erratov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Aslanov is nu in balbezit. Erratov onderschept slim de pass. Erratov passt de bal met de wreef. Narhov rent richting de bal. Narhov draait met de bal, schiet en ... Darslikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oldingi Sizga 48%, Qichiq Bola yoq 52%.
Oldingi Sizga - Qichiq Bola yoq 0:1

79e minuut.
Jindogayev geeft een hoge lob. Bolgatov rent richting de bal. Muminov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Muminov krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Papidov met een sublieme pass. Narhov is nu in balbezit. Hamusov rent richting de bal. Narhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Narhov schiet op doel. Darslikov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oldingi Sizga 53%, Qichiq Bola yoq 47%.
Oldingi Sizga - Qichiq Bola yoq 0:1