Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
calcio spettacolo A.S.D. Pernicianese
4-3-3 magic Tactiek prova 3punte
54% Balbezit 46%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.3 gemiddelde waardering 30.1
good Schieten weak
good Passen weak
adequate Verdedigen weak


9e minuut.
Daar is Rassel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spătaru. Rassel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taerwe zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Montani is nu in balbezit. Montani haalt uit met een fantastische trap. MacEachan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - A.S.D. Pernicianese 1:0

16e minuut.
Spătaru is nu in balbezit. Spătaru met een sublieme pass. Daar is Gamelas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Archip is nu in balbezit. Archip draait met de bal, schiet en ... MacEachan bokst de bal weg.

28e minuut.
Klungelig pakt Elenski de bal. Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rassel geeft een lange en hoge pass. Montani rent richting de bal. Montani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - A.S.D. Pernicianese 2:0

36e minuut.
Archip met een sublieme pass. Montani bereikt de bal nog maar net als eerste. Montani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pimbó de bal onder controle te krijgen. MacEachan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - A.S.D. Pernicianese 3:0

41e minuut.
Mikunda rent richting de bal. Mikunda passt de bal in één keer door. Stivaktakis rent richting de bal. Archip onderschept slim de pass. Archip speelt de bal door. MacEachan bokst de bal weg.

45e minuut.
Stivaktakis speelt de bal door. Gędłek is nu in balbezit. Gędłek geeft een lange en hoge pass. Rassel rent richting de bal. Rassel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montani bereikt de bal nog maar net als eerste. Montani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - A.S.D. Pernicianese 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calcio spettacolo 29%, A.S.D. Pernicianese 71%.
calcio spettacolo - A.S.D. Pernicianese 4:0

51e minuut.
Montani probeert de bal aan de voet te houden. Gianquinto kopt de bal weg. Daar is Montani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Archip is nu in balbezit. Archip haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Montani rent richting de bal. Montani draait met de bal, schiet en ... MacEachan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
MacEachan probeert naar een medespeler te passen. Gianquinto kopt de bal weg. Archip bereikt de bal nog maar net als eerste. Archip haalt uit met een fantastische trap. Öykünç probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - A.S.D. Pernicianese 5:0

68e minuut.
Újlaky met de inworp. O`Grady bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rassel. Rassel krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Mikunda probeert naar een medespeler te passen. Gianquinto is nu in balbezit. Montani rent richting de bal. Montani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - A.S.D. Pernicianese 6:0

78e minuut.
Archip passt de bal zonder na te denken. Montani is nu in balbezit. Montani schiet op doel. Elenski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - A.S.D. Pernicianese 7:0

82e minuut.
Montani geeft de bal voor. Mikunda kopt de bal weg. Daar is Taerwe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Archip rent richting de bal. Archip haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - A.S.D. Pernicianese 8:0

84e minuut.
Sokół geeft de bal voor. Daar is Pimbó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montani rent richting de bal. Montani draait met de bal, schiet en ... MacEachan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - A.S.D. Pernicianese 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calcio spettacolo 20%, A.S.D. Pernicianese 80%.
calcio spettacolo - A.S.D. Pernicianese 9:0