Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
calcio spettacolo SIC PARVIS MAGNA
4-3-3 magic Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.5 gemiddelde waardering 21
goed Schieten zwak
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Gianquinto bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianquinto met een sublieme pass. Archip probeert naar een medespeler te passen. Montani is nu in balbezit. Montani draait met de bal, schiet en ... Scano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Montani passt de bal zonder na te denken. Rassel probeert de bal aan de voet te houden. Montani rent richting de bal. Montani haalt uit met een fantastische trap. Scano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - SIC PARVIS MAGNA 1:0

9e minuut.
Archip onderschept slim de pass. Gianquinto rent richting de bal. Gianquinto speelt de bal door. Montani is nu in balbezit. Montani draait met de bal, schiet en ... Scano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Lo Varco verovert de bal door een tackle van achteren. Lo Varco geeft de bal voor. Sokół rent richting de bal. Bolia verovert de bal door een tackle van achteren. Bolia schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Montani is nu in balbezit. Montani passt de bal zonder na te denken. Rivolta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Archip bereikt de bal nog maar net als eerste. Archip haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Tabet heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bolia stond buitenspel. Mikunda neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Montani de bal. Montani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rassel geeft een lange en hoge pass. Gianquinto geeft een hoge lob. Montani rent richting de bal. Montani schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - SIC PARVIS MAGNA 2:0

34e minuut.
Klungelig pakt Sabbatini de bal. Sabbatini geeft een lange en hoge pass. Rassel kopt de bal weg. Montani is nu in balbezit. Montani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Scano trapt de bal weg. Tarantini controleert de bal met de borst. Taerwe met een sublieme pass. Montani is nu in balbezit. Montani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Sokół speelt de bal door. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikunda probeert naar een medespeler te passen. Montani is nu in balbezit. Montani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calcio spettacolo 10%, SIC PARVIS MAGNA 90%.
calcio spettacolo - SIC PARVIS MAGNA 2:0

48e minuut.
Gianquinto geeft de bal voor. Rassel is nu in balbezit. Rassel passt de bal in één keer door. Montani bereikt de bal nog maar net als eerste. Montani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Archip de bal onder controle te krijgen. Sabbatini rent richting de bal. Nogueira verovert de bal door een tackle van achteren. Gianquinto rent richting de bal. Gianquinto draait met de bal, schiet en ... Scano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Klungelig pakt Montani de bal. Montani passt de bal zonder na te denken. Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rassel draait met de bal, schiet en ... Scano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - SIC PARVIS MAGNA 3:0

53e minuut.
Ghelarducci verovert de bal door een tackle van achteren. Archip onderschept slim de pass. Montani bereikt de bal nog maar net als eerste. Archip rent richting de bal. Archip haalt uit met een fantastische trap. Scano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Archip is nu in balbezit. Archip schiet op doel. Scano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - SIC PARVIS MAGNA 4:0

56e minuut.
Archip is nu in balbezit. Archip draait met de bal, schiet en ... Brescon probeert de bal aan de voet te houden. Gianquinto rent richting de bal. Gianquinto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Gianquinto speelt de bal door. Archip speelt de bal door. Montani rent richting de bal. Montani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Brescon de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - SIC PARVIS MAGNA 5:0

62e minuut.
Archip onderschept slim de pass. Archip met een sublieme pass. Montani rent richting de bal. Montani haalt uit met een fantastische trap. Ghelarducci probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - SIC PARVIS MAGNA 6:0

65e minuut.
Brescon geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lo Varco de bal onder controle te krijgen. Taerwe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rassel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rassel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Mikunda is nu in balbezit. Mikunda speelt de bal door. Taerwe probeert naar een medespeler te passen. Montani bereikt de bal nog maar net als eerste. Montani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - SIC PARVIS MAGNA 7:0

68e minuut.
Archip is nu in balbezit. Gianquinto is nu in balbezit. Gianquinto speelt de bal door. Archip is nu in balbezit. Archip geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Montani geeft de bal voor. Mikunda is nu in balbezit. Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montani bereikt de bal nog maar net als eerste. Montani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - SIC PARVIS MAGNA 8:0

75e minuut.
Tarantini met een sublieme pass. Bolia is nu in balbezit. Rassel maakt een afschuwelijke overtreding. Rassel krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Rivolta is nu in balbezit. Gianquinto verovert de bal door een tackle van achteren. Gianquinto met een sublieme pass. Rassel rent richting de bal. Rassel draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Montani rent richting de bal. Rivolta onderschept slim de pass. Rassel verovert de bal door een tackle van achteren. Archip bereikt de bal nog maar net als eerste. Archip draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - SIC PARVIS MAGNA 9:0

84e minuut.
Tabet geeft een lange en hoge pass. Rassel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montani rent richting de bal. Montani geeft een lange en hoge pass. Archip geeft de bal voor. Scano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montani controleert de bal met de borst. Montani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
calcio spettacolo - SIC PARVIS MAGNA 10:0

90e minuut.
Ghelarducci kopt de bal weg. Daar is Brescon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montani bereikt de bal nog maar net als eerste. Montani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: calcio spettacolo 18%, SIC PARVIS MAGNA 82%.
calcio spettacolo - SIC PARVIS MAGNA 10:0